La protagonista de la setmana: n’Emma Vinent

Antigament, abans de les festes importants, com ara Nadal, s’empraven uns calendaris de compte enrere. Aquesta mena de calendaris eren molt freqüents ja que hi havia molta gent que no sabia comptar. I és als anys 20 del segle passat quan s’imprimeix el primer calendari amb tauletes de xocolata per endolcir l’espera fins a Nadal.
Després d’aquesta explicació, us volem contar que nosaltres n’hem elaborat un amb l’activitat que ens va preparar n’Emma i la seva mamà per la protagonista de la setmana.
Hem fet una espècie d’arbre de Nadal amb sobres de diferents colors. A dins de cada sobre hi ha una targeta amb el nom de cadascun de nosaltres, a més d’una lletra que haurem d’aferrar a una postal. Al final, entre totes les lletres formarem una frase. Uf!, quins nervis de saber què dirà. I també hi haurà una sorpresa.
I sabeu que la idea dels sobres i de com col·locar-los va ser del germà gros de n’Emma? La seva mamà va venir preparada amb un full que li havia dibuixat n’Erik a casa i va sortir tot molt bé.
Ha estat una gran idea.
Moltes gràcies, Esther i Emma, per aquesta estona tan especial que vam compartir tots junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada