La protagonista de la setmana: n’Abril

Amb l’activitat de n’Abril ens hem convertit en tècnics de radiologia!
La mamà de n’Abril, na Carme, treballa a l’hospital Mateu Orfila de Maó. Forma part del servei de radiologia i ens va explicar que la seva feina consisteix a “fer fotos” dels ossos del nostre cos per veure quin problema tenen. Ens va dir que a n’Izan i en Gorka els va fer una foto. Així que va preparar un mural per explicar la seva feina. També ens va dir que la gent que treballa a l’hospital duu un cartellet amb el seu nom, la foto i el servei on fa feina i a casa en va preparar un per a cadascú dels fillets i les filletes de la classe. I n’Abril va ajudar a passar les cintes. Estàvem guapíssims amb ells.
Després ens va mostrar moltes radiografies dels diferents ossos del nostre cos i ens les deixarà un temps a la classe perquè les puguem veure molt bé.
Però aquí no acabava tot, n’Abril ens va mostrar un mòbil d’un esquelet que havia muntat a casa i a qui va anomenar “huesitos”. I ens va dir que tots n’havíem de muntar un.
Vam seure i ens van repartir les diferents parts de l’esquelet: el crani, la columna vertebral, l’húmer, la tíbia i el peroné... I amb uns ferrets el vam muntar i fins i tot alguns el van acabar de pintar.
Va ser una activitat molt interessant i vam aprendre moltes coses.
Moltes gràcies, Carme i Abril, per aquesta estona tan especial que vam compartir tots junts.
 

 N’Abril també ens ha contat un conte aquests dies, Això no és una selva.
Aquest conte li’l van regalar els seus pares el dia del llibre de l’any passat i a ella li agrada molt. El va explicar molt bé i ens va mostrar les imatges tan divertides que té.
Molt bé, Abril!

1 comentari:

  1. Ens ho vem passar molt i molt bé a casa preparant tota l'activitat!!!
    I jo, vaig passar una estona molt agradable amb tots vosaltres!
    Tortugues: sou un grup fantàstic!!!
    Sense cap dubte, repetiria!!
    Carme

    ResponElimina